Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Θέμα : ΠΡΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING ΤΗΣ W.A.K.F. ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ.












Στις 01-02-03/05/2015 ημέρες Παρασκευή -Σαββάτο- Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Zalaezergep της Ουγγαρίας το Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα kick boxing της w.a.k.f. σε όλα τα τα στυλ του αθλήματος και σε όλες τις ηλικίες .Η παρουσία της Ελληνικής Αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν δυναμική και με αρκετές διακρίσεις από τους Έλληνες Αθλητές. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι αθλήτριες Δορδανα Ρένα στα κιλά -65 στην  κατηγορία γυναικών στο στυλ low kick και light kick και η Σοφιανού Βαρβάρα στα κιλά -84 στην κατηγορία γυναικών στο στυλ light kick .Από την υπόλοιπη Ελληνική Αποστολή συμμετείχαν οι Γουρλομάτης  Θωμάς  στα κιλά -62  κατηγορία ανδρών στο στυλ low kick , ο Μπαμπανατσας  Νίκος  στα κιλά -70 στην κατηγορία ανδρών  στο στυλlow kick , o Μπεκας Δημήτριος στα κιλά -40  στην κατηγορία 11 ετών στο στυλ Light kick , ο Αντωνιάδης Βασίλης στα κιλά  -52 στην κατηγορία 13 ετών στο στυλ light kick , ο Μποζινης Ιωάννης  στα κιλά -29 στην κατηγορία 11  ετών στο στυλ light kick , και η Τσομπάνη Άννα στα κιλά -68 στο στυλ low kick -k-1 .
Tο επίπεδο των αγώνων  ήταν αρκετά υψηλό σε όλα τα στυλ του αθλήματος και οι Έλληνες αθλητές πραγματοποίησαν τις παρακάτω διακρίσεις.
1. Δορδανα Ρένα 2η θέση άργυρο μετάλλιο low kick -  2η θέση άργυρο μετάλλιο light kick.
2. Σοφιανού Βάρβαρα 1η θέση χρυσό μετάλλιο light kick
3. Γουρλομάτης Θωμάς 2η θέση άργυρο μετάλλιο low kick
4. Μπαμπανατσας  Νίκος 2η θέση άργυρο μετάλλιο low kick
5. Μπεκας Δημήτρης 1η θέση χρυσό μετάλλιο light kick
6. Αντωνιάδης Βασίλης 3η θέση χάλκινο μετάλλιο  light kick
7. Μποζινης Ιωάννης 1η θέση χρυσό μετάλλιο light kick
8. Τσομπάνη Άννα  1η θέση χρυσό μετάλλιο low kick - 2η θέση Άργυρο μετάλλιο Κ-1
 Όλοι οι αθλητές της Ελληνικής Αποστολής πραγματοποίησαν εξαιρετικής  εμφανίσεις  .Ο προπονητής του Α.Σ.Αθλος Κιλκις και εκπρόσωπος της W.A.K.F. Πρόεδρος για την  Ελλάδα  Πουντζουκιδης Κων/νος μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών της Ελληνικής Αποστολής  και του Σωματείου του και τόνισε ότι οι εμπειρίες και οι στιγμές που ζει ένας αθλητής σε τέτοιου είδους και επιπέδου αγώνες τους μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό τους για πάντα . Τέλος ο αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος παρακολουθώντας τους αγώνες δήλωσε ότι οι αθλητές της Ελληνικής Αποστολής  βρίσκονταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και υψηλό επίπεδο αποδεικνύοντας  την πολύ καλή προετοιμασία που πραγματοποίησαν από τους προπονητές  και τα σωματεία τους  για να παραστούν σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα . Κλείνοντας ευχαριστούμε θερμά τους συνοδούς της Ελληνικής Αποστολής για την υπομονή και υποστήριξη τους και τους Προπονητές Μποζινη Κων/νο και Χατζογλου Νίκο του Σωματείου Μαχητές Εύοσμου για την προπονητική βοήθεια και στήριξη των αθλητών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου